REGISTREER VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE

Het PremiumStock retail concept

PremiumStock is actief sinds 2010. Wij werken enkel met bekende merken om factory serviced, tweede keuze en overstock artikelen aan onze klanten aan te bieden. Wij hebben verschillende verkoopdagen gedurende het jaar op verschillende locaties waar u onze enorme selectie van merken kunt bekijken. Deze verkoopdagen zijn altijd tijdelijk en omvatten meestal een selectie van meerdere merken. Gezien het enorme aanbod aan producten, richten wij een heel magazijn in als een kruidenierswinkel om uw winkelervaring te optimaliseren met respect voor het merk en zijn waarden. Opgeleid personeel zal u bijstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Factory Serviced Products

Factory Serviced Products zijn producten die teruggestuurd werden naar de producent KitchenAid om verschillende redenen, zoals:  
• Retourzendingen vanuit de (web)winkels van ongebruikte en onverkochte eenheden 
• Artikelen met een kleine cosmetische onvolmaaktheid 
• Beschadigde verpakkingen 
• Vitrine- en demonstratie-units 
• Artikelen met zeer kleine, te verwaarlozen gebreken `
• Overstock artikelen  
Het product dat naar KitchenAid teruggestuurd werd, wordt steeds zeer grondig geïnspecteerd (indien nodig hersteld) en vervolgens herzet in de oorspronkelijke fabrieksspecificaties en opnieuw verpakt. Deze producten kunnen niet als “nieuw” worden verkocht en worden daarom als “Factory Serviced Product ” beschouwd en verpakt. Door het strenge inspectie- en testproces is het defect percentage van de Factory Serviced Products veel lager dan dat van nieuw verkochte artikelen. Deze producten werden nooit gebruikt om voeding te bewerken en werken 100% zoals nieuwe producten. 
Op het Factory Serviced Product geldt een garantieperiode van 1 jaar.
kitchenaid-mixer-red 1

Overstock

Merken evolueren en ontwikkelen voortdurend, ook naar het volgende seizoen. Deze evoluties kunnen verbeteringen van het ontwerp, kleurwijzigingen of technische innovatie inhouden. Als gevolg daarvan worden de resterende voorraden die niet in het primaire detailhandelsnetwerk zijn verkocht, te koop aangeboden in secundaire netwerken van erkende partners zoals PremiumStock. Wij kopen in bulk in en geven de besparingen door aan onze klanten.

Premium merken
zonder premium prijzen!

Daarom kiezen klanten voor
PremiumStock

Enkel
A-Merken

Opgeleid
Personeel

Altijd
Fabrieksgarantie

Ook zij vertrouwen op Premiumstock

We gaan 100% voor tevreden klanten.
Wat zeggen zij over PremiumStock:

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors