REGISTREER VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE

< Terug | PremiumStock / Verzendingen

Heb je al een bestelling geplaatst en een vraag over de status? Bekijk dan onze (Waar blijft mijn bestelling)-pagina of neem een kijkje op onze (Veel gestelde vragen)-pagina.
Voor verzending binnen België en Nederland hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale bedrag van uw bestelling.
De verzendkosten die we aanrekenen zijn €6,95 tot een bestelbedrag van €150. Vanaf een bestelbedrag van €150 tot €300 betaal je €3,95 verzendkosten. Vanaf een bestelbedrag van €300 worden de producten gratis geleverd.

Je kan wel jouw bestelling gratis komen afhalen in ons stockverkoop magazijn te Boom (Scheldeweg 8, 2850 Boom, België). Raadpleeg op voorhand per mail de uren en dagen om producten af te halen.

Orderbedrag  Levering door DHL of DPD
Tot en met €150  € 6,95 (incl. btw)
Tussen €150 en €300  € 3,95 (incl. btw)
Boven de €300  GRATIS

Welke bezorgopties kan ik kiezen?
Bezorgen bij jou thuis of in een ophaalpunt met DHL of DPD
Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling wordt dan een keuze gemaakt tussen de transporteurs DHL en DPD. U mag de levering van uw bestelling in principe 5 werkdagen na uw bestelling verwachten.
Je hebt de keuze tussen een thuislevering of een levering bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.
Heb je gekozen voor een thuislevering maar ben je niet thuis tijdens het bezorgen? Dan ontvang je een briefje in de brievenbus met verdere uitleg. Vaak wordt jouw pakket bij de buren afgeleverd, of wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt gebracht.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors